Eu iubesc gay-i...

...dar sa fie adevarati!
Nu stiu daca ati observat noua tendinta a baietilor intre saisprezece si douazeci si ceva de anisori de a parea gay. Ei nu sunt, nu au nicio treaba cu asta, dar li se pare ca e cool si ca da bine ....la fete probabil.
Cum spuneam, eu iubesc gay-i. Ei stiu ce se poarta, ei nu o sa te lase niciodata sa ai fir sintetic in tesatura de la bluza, doar bumbac sau casmir, ei o sa-si dea seama imediat daca prietena ta cea mai buna se culca cu prietenul tau, ei nu au cum sa se dea la tine cand esti deprimata...si tot asa.
Acesti "gay wanna be" in schimb, nu sunt buni de nimic. Nu poti sa te bazezi pe ei din niciun punct de vedere. Nici ca barbati, pentru ca daca se ingroasa gluma te scot pe tine in fata sa nu cumva sa-si strice bretonul, nici ca gay, pentru ca nu stiu nimic din cele de mai sus, ba din contra sunt imbracati de un maxim prost gust si nu au auzit in viata lor de Marc Jacobs.
Dar de ce nu au ei incredere in ei si nu-si vad de treaba lor si de masculinitatea lor, chiar daca este un pic indoielnica?
Mai bine in jeansi rupti, tricou si bascheti, decat in streach rosii, tricou alb mulat, palarie si pantofi...mai ales daca au si o burtica considerabila, si mai toti au....

posted under |

3 comentarii:

Anonim spunea...

IUBESC GAY-i!!! Sunt cu totul de acord cu tine dar asa se intampla "pi la noi", copiem fara sa stim cu adevarat ce implica acest proces. Bine, putem da vina asupra varstei lor destul de frageda dar chiar si asa, unde ajungem?
Gay-i autentici sunt adevarati prieteni, chiar se implica in ceea ce fac si nu lasa, de obicei, nici o urma de superficialitate, exista si exceptii dar nu vorbim despre asta acum.

Anonim spunea...

Autorul articolului gresesten in 2 privinte.
Prima:E diferenta intre gay si bisexuali. Cei care cred ca pot avea relatii si cu barbati si u femei nu sunt gay (omosexuali masculini), ei sunt bisexuali. Da, toti mai multi tineri - in special baieti - se cred bisexuali. Poate, pe ici pe colo, au trasaturi homosexuale sau mai bine zis dau frau liber acestor trasaturi latente ce exista in majoritatea oamenilor. Dar a pune mana pe intimitatile unei alte persoane de acelasi sex, chiar o masturbare reciproca, nu inseamna ca esti gay. Asemenea lucruri - eu stiu despre baieti - s-au intamplat si se vor intampla permanent, fara a se considera ca acestia sunt gay.

Anonim spunea...

A doua: Majoritatea gay-ilor sunt masculini si nu se deosebesc in aceasta privinta cu nimic de barbatii hetero. Gay-i pasivi sunt mult mai putini decat activii si versatilii luati la un loc. Dar si din cei pasivi, nu toti au trasaturi efeminizate. Asa ca a spune ca ar fi bine sa isi vada de masculinitatea lor (inteleg eu: ca baieti hetero)induce ideea ca gay-i nu sunt masculini.

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Followers

    Tracker

    eXTReMe Tracker

Recent Comments